Blog 2: 1212 (twaalf-twaalf)

Ik ben een tikkeltje, laten we het noemen: “spiritueel nieuwsgierig”. Ik geloof wel in de kracht van de natuur, voeding, de elementen en bv. stenen.

Of de betekenis van dromen, iets wat vaak niet spiritueel hoeft te zijn, en vaak makkelijk te verklaren is.

Of af en toe een kaartje trekken met vriendinnen.


Ben je hier totaal niet van? Wegklikken!!!

Nieuwsgierig? Pak je leesbril, wierookje aan... en lezen maar ;-)


Dit is de spirituele betekenis van 1212:


“In plaats van gewoon een bericht om positief te blijven over de mogelijkheden voor de toekomst, is 1212 een boodschap om optimistisch geconcentreerd te blijven op je hoogste mogelijke toekomst, en een herinnering dat je engelen je ondersteunen in het manifesteren van je doelen, dromen en levensdoel.”

Het is ook een signaal dat je aan het begin staat van positieve veranderingen, of er zijn al reeds veranderingen plaats gevonden op een positieve manier.

Het is een herinnering van het oneindige groeipotentieel dat beschikbaar is voor jou als persoon.

1212 gaat vaak over dat je uit je comfortzone moet stappen voor het bereiken van de hoogste mogelijkheden voor je leven. Het is een getal van aanmoediging en je engelen zeggen achter de schermen "go for it!".

Laat alle angst of twijfel los en focus op de best mogelijke resultaten. Met een positief vooruitzicht, en de bereidheid om slechte gewoonten te veranderen en stappen te ondernemen in de richting van je dromen zal je harmonieuze resultaten zien.

In een meer esoterische betekenis... (Esoterie duidt op kennis die slechts voor ingewijden, geïnitieerden toegankelijk is, dit in tegenstelling tot exoterie, waarvan de kennis voor iedereen verifieerbaar en toegankelijk is.)

... kan 1212 ook het signaal zijn van de voltooiing van een energetische download, of dat je eigenlijk door een soort portaal bent gelopen, zodat je nu dichter bij je gewenste resultaat bent dan ooit! Vertrouw, blijf positief en onderneem stappen.

1212 heeft een sterke verbinding met spiritualiteit. 1212 is synoniem met helderziendheid en mediumschap. Je hebt een speciale band met de spirituele wereld, maar je wist dat al, hè?

Onthoud dat herhaaldelijk 12:12 zien een herinnering is dat je op het juiste spoor zit. Je hebt misschien geen idee hoe je alles voor elkaar moet krijgen, maar heb geloof dat de manier waarop je erdoorheen gaat één van intuïtieve begeleiding is. Je begint te zien dat er oplossingen verschijnen in je leven omdat je naar andere frequenties verschuift om jezelf uit te lijnen met het gewenste resultaat voor je hoogste goed. Je leven beweegt in een richting die je niet zag aankomen, en de zegeningen zijn fenomenaal.”


*mierentietjes all over*
Jullie begrijpen... 1212 komt groot op mijn label. Vooral om onderstaande boodschap mee te geven met het doek:


Een andere betekenis van 1212, of het ZIEN van 1212, is een herinnering om bewust te zijn van je gedachten en een positieve staat van geest te houden. Als je positiviteit verwerkt in je gedachten, zal je uiteindelijk meer positieve resultaten in je leven creëren, dus het bereiken van je hoogste potentieel.


Vaak vertroebelt negativiteit je kijk op je zelfbeeld, situaties of andere personen. Door soms uit je comfort zone te stappen groei en leer je. Soms pakt het ook totaal verkeerd uit, maar constateer dan waar het fout ging... en neem het mee voor de toekomst.

Na een donkere rot winter, wordt ik weer wakker en valt alles weer op zijn plek... en dat voelt goed.


X     L.D.