When by MBH meets...

Langzaam bouwde ik via Social Media de spanning op:

6 meiden - 6 stijlen - 6 kleuren - 1 avond - 1 super gave locatie

@_finntage
@alexandravrennes
@moodiezz_stijl
@dunsworld
@petrazegers
@yvonne_kwakkel
zijn de 6 meiden die mij gaan helpen met de wanddoeken wintercollectie van by MBH.

Op vrijdag 26 oktober gaan de meiden samen met mij aan de slag met hun persoonlijke ontwerp. Alle meiden hebben als basis een (trend-)kleur uitgekozen bij Flexa.

De inspirerende locatie voor deze avond is De Roskam in Nunspeet. Anna van De Roskam is daarbij de 7e powervrouw tijdens deze avond. De Roskam is een monumentaal pand wat momenteel nog under construction is. Zelf heb ik een enorm zwak gekregen voor de Roskam met zijn historie en prachtige authentieke details. Graag wil ik de meiden kennis laten maken met dit prachtige pand en met Anna en haar geweldige ideeën.

Ik ben héél trots en dankbaar dat deze 7 toppers en Flexa mij willen helpen met het creëren van (hopelijk) iets moois. Gezellig wordt het sowieso!

En ik hoor jullie denken… what’s in it for us?

Ik begreep uit sommige reacties dat jullie de indruk hadden gekregen bij deze avond aanwezig te kunnen zijn. Sorry dat ik deze indruk heb gewekt. Dit was niet mijn bedoeling.

Ik hoop begin november de wanddoek collectie aan jullie te laten zien.
Ga jij voor de by MBH x Alexandra of past de stijl van Yvonne beter bij jou? Het ontwerp van jouw favoriet kan bij jouw aan de muur hangen deze winter!

Er broeden nog heel veel ideeën bij mij. Deze avond wil ik graag deze ideeën delen met de andere meiden. Maar ik beloof… als deze ideeën werkelijkheid worden… kunnen jullie er allemaal van meegenieten.

STAY TUNED!